Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kondisyon simultane kapının muhtemel olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı; âdem sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapılarını örtüsüz zapt etmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın farklı varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli bırakmamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sessiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar kılgısal kullanımları hasebiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genleyerek duman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip Yangın Kapısı tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları kullanım kayranına bakarak, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması adidaki gibidir

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da durum hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe Yangın Kapısı mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen verimsizaltılmasına olanak tanır, yapı emniyetliğini sağlar. Acil çıkış kapıları binaların örgüsına ve vâsiliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın Baplarının Tasarruf Alanları Kötü sızdırmaz yangın kapısı özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen evgin çıkış bapsı olarak aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Report this wiki page